CEBRIANENCA BTT .QUE VAGI BÉ, PERÒ SERÀ SENSE ELS JABALÍ BIKERS



 NOTA INFORMATIVA:
TANQUEM UN CICLE, GRÀCIES A TOTS PEL SUPORT REBUT FINS ARA.

Només comunicar-vos, que aquesta edició 2013,  Jabalí Bikers - Club Ciclista Sant Cebrià, ha decidit després de la darrera edició 2012, deixar de participar com organitzador de la Cebrianenca BTT .
Així doncs, abandonem les tasques de promoció, inscripcions, disseny circuit, disseny imatge, marcatges, avituallaments, etc i ho deixem a les mans on era quan ho vem agafar fa uns anys, es a dir, en mans de la regidoria d'esports de l'ajuntament.
Suposem i desitgem,  que la prova seguirà endavant, per suposat, probablement torni a ser la Pedalada Popular de Sant Cebrià, com era abans de batejar-la nosaltres com Cebrianenca BTT i destitgem que sigui un éxit com els darrers anys.
Segur que adoptarà un altre estil i una altre manera diferent de fer les coses, però nosaltres ja serem totalment al marge. Ens desmarquem de quansevol responsabilitat d'aquesta edició.
Gràcies a vosaltres hem aconseguit els darrers anys,  inscripcions que superaven els màxims previstos, arribant al màxim permés per indicacions municipals.  Instauràn al calendari comarcal una prova reconeguda de BTT on teniem circuit familiar apte per tothom i circuit per fer suar, amb corriols, pistes i bons avituallaments, inclús amb donuts !!. Més de 40 kms de marcatge, entre les dues rutes.
Fa dos anys vem fregar els 700 participants i l'any pasat restringit a 500, també vem tancar uns dies abans inscripcions.
Hem ofert sempre per pocs diners, el màxim han estat 10 euros..., obsequis i sortejos de valor, bicicletes, pernils,impresores,etc. portant el pes de classificacions e  inscripcions per abaratir costos, sense delegar en empreses externes.
 Però per motius que no venen al càs, fem un parèntesi i ens dediquem a pasar-ho bé i practicar el nostre esport com a petit club, sense entrar en burocràcies i paperams que cada cop trobem més feixucs. Ha estat una etapa i tanquem el cicle. Decisió difícil, però ens estimem més deixar-ho en alt, havent donat tot de nosaltres fins arribar l'últim participant de la darrera edició.
Agreïr a tota la gent que l'heu fet posible durant anys i al tracte rebut, tant sponsors com voluntaris, ADF, protecció civil , policia local i que no pasa rés, que tot segueix, no igual, sino amb més ganes, i que potser no és un adéu, sino un fins després...
Esperem ens perdoneu, i sobretot "Visca la BTT" !!


JABALI BIKERS -
CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ. 

(Si voleu deixar un comentari passeu per casa nostra AQUÍ )